Varmepumpe luft til vand – for et renere klima

09 august 2022
admin

editorial

Overvejer du at anskaffe en luft til vand varmepumpe? Så læs med her. Ikke alene er luft-til-vand-varmepumper op til fem gange mere energieffektive end oliefyr, og de giver samtidig også miljø- og klimamæssige fordele.

Hvis du skifter til en varmepumpe, kan du spare penge på dine energiregninger og hjælpe med at beskytte miljøet. Varmepumper drives af elektricitet, så de producerer ikke emissioner, som olieovne gør. Det betyder, at varmepumper kan være med til at reducere dit CO2-fodaftryk.

Installation af en varmepumpe kan også bidrage til at forbedre den indendørs luftkvalitet i dit hjem. Da de ikke forbrænder brændstof, er der ingen risiko for kulilteforgiftning – og der udledes ingen skadelige stoffer til miljøet.

Varmepumpen – en driftsikker løsning

En anden fordel ved en varmepumpe frem for et gammelt fyr er at en varmepumpe ikke konstant skal renses eller repareres. Der er så godt som ingen vedligeholdelse på en varmepumpe. Desuden er varmepumper meget pålidelige og har en lang levetid – op til 20 år. Og en luft/vand varmepumpe går ikke hele tiden ud.

image

Varmepumper har også tendens til at være meget billigere at drive end traditionelle fyr, da de bruger mindre energi generelt. Denne besparelse kommer dig til gode i form af lavere energiregninger – hvilket betyder, at du kan opnå betydelige besparelser hvert år.

Hvor mange penge kan jeg spare med en varmepumpe?

Det nøjagtige beløb, du sparer, afhænger af nogle få faktorer, f.eks:

– Den type varmesystem, du har nu

– Størrelsen og alderen på dit hjem

– Hvor godt dit hjem er isoleret

– Klimaet, hvor du bor

Hvis du overvejer at skifte til en luft-til-vand-varmepumpe, skal du tale med en kvalificeret installatør i dag. De vil kunne rådgive dig om den bedste løsning for dit hjem og hjælpe dig med at drage fordel af eventuelle offentlige incitamenter, der er tilgængelige. Du kan opnå betydelige besparelser – både i form af penge og CO2-emissioner. Så hvorfor ikke kontakte Amalo med det samme.

Flere Nyheder