Oplev Højeruplund som selskab fra Køge

07 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Som et selskab i Køge tænker man oftest, at man vil tage med S-toget videre ind til København eller omegn for at mødes eller spise, da der er mange udfoldelsesmuligheder her.

Men måske burde man prøve at kigge lidt sydpå og opleve, hvad Stevns har at byde på.

Selvom stedet for nogle har et ry for at være kedeligt, da der er mange unge mennesker, der flytter længere nordpå til for eksempel Køge eller København, så er der begyndt at være mange børnefamilier og par, der drager til Stevns for at slå sig ned her.

Erhvervslivet trives også; så om ens selskab fra Køge er af den private slags, eller man er en virksomhed, der skal ud at spise og lære hinanden at kende, så vil det være værd at tage på Højeruplund og opleve dette sted.

Hvad kan Højeruplund byde selskabet i Køge?

Når man besøger dette stevnske sted, så er der som det første mulighed for god mad af især den klassiske slags, hvor der er højt til loftet og en uformel stemning, hvor man kan slappe af i skuldrene og være sig selv.

Service er i top, om man er et lille eller et større selskab.

Og der rare er også, at siden området ikke er turistet på samme måde, som man for eksempel ser det indre København, så kan man nyde områderne næsten for sig selv.

Og her er der faktisk lidt at kigge på!

Man har den famøse Kirke, hvoraf en del af alteret styrtede i havet tilbage i 1920’erne og er blevet en turistattraktion, som der lokker folk fra alle vegne selv den dag i dag.

Du kan også se Stevns Klint helt tæt på, hvorfra du kan kigge direkte over til Sverige og endda se København og Møn.

Og fik vi nævnt den kønne natur i området?

Her er virkelig meget at komme efter!

Flere Nyheder