Hyggelig spillehal i Roskilde med gode gevinstchancer

08 juli 2021
Tina Høy

Elsker du at gå i spillehal? Måske har du spillet i spillehal masser af gange, måske kun få. Det kan være, du husker, at du som barn er gået nysgerrigt forbi en spillehal og har forsøgt at kigge ind i det forbudte mørke med lys fra de spændende spilleautomater og hørt lyden af mønter. Nu kan du gå ind og prøve lykken.

Hvis du engang imellem, fx en kold og kedelig vinterdag, har brug for både hygge og lidt spænding, er det sjovt at tilbringe lidt tid i en spillehal med andre, der også elsker at spille. Man kan jo altid drømme om den store gevinst og den klirrende lyd af mønter der falder.

Få lidt Las Vegas-stemning

I en spillehal i Roskilde er chancerne gode, da de har byens højeste udbetalingsprocent – op til 89%. Der er langt til Las Vegas, men til gengæld kan Roskilde Spillehal give lidt af casino-stemningen med sin indretning og Olfert, Orient Expressen, Allan Capone, Apache og Thors Hammer samt 6 helt nye Fortuna Spilleautomater.

Du kan finde i alt 39 automater, originale og kendte skærmautomater, og 4 toptavler, og du kan vinde en masse ekstragevinster og jackpots. Automaterne er de mest populære, og der er også en bred sammensætning, så du kan helt sikkert finde din favorit.

God betjening, gratis kaffe mm.

Hvis du ryger, behøver du ikke forlade Las Vegas-atmosfæren, men kan gå i rygekabine. Der bliver ikke for varmt, da der er klimaanlæg. Du får altid god betjening og kan få gratis kaffe, the og vand.

Det er ikke en nusset ulækker spillehal, du kommer ind i, men en spillehal, der har ry for at være ren, hyggelig og ordentlig.

Hvis du ikke har været i Roskilde Spillehal før, kan du få en Velkomstbonus på 100 kr., hvis du udfylder en formular på hjemmesiden og tilmelder dig nyhedsbrevet, hvor der ikke er nogen krav om indbetaling eller forbrug. Den skal dog bruges inden for 14 dage. 

Åbningstiderne er året rundt kl. 10:00-24:00.

Så er der vist kun tilbage at sige held og lykke!

Flere Nyheder