Giv væggene nyt liv med frisk maling

21 januar 2022
astrid_pedersen

editorial

Er det ved at være længe siden vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig sidst blev malet? Så bør du tjekke om det er tid igen,

Hvornår skal jeg male min bolig indvendig?

Når farven på dine vægge begynder at falme, og de før så flotte, hvide lofter gulner i hjørnerne, er det på tide med en ny omgang maling fra kælder til kvist.

Du lægger muligvis ikke mærke til forfaldet da dette typisk vil foregå hen over en længere årrække. Men hvis du kigger bag billeder, som har hængt på væggen siden sidste gang denne blev malet, vil du tydeligt kunne se forskel på farven inden under og rundt omkring billedets kant.

Der hvor væggen har været beskyttet af billedet vil farven fremstå næsten lige så flot og klar som da væggen blev malet. Men rundt omkring billedet vil den uvægerligt være falmet som følge af lys påvirkningen.

Der ud over vil smuds og skidt i form af partikler fra luft forurening og støv samt fedt fra madlavning have sat sig i overfladen og gjort denne snusket og nusset at se på. Og så er det på tide med et frisk lag maling.

malerkanonen

Kan jeg selv male væggene?

Du kan vælge selv at kaste dig ud i malerarbejdet men her skal du være forberedt på at der er tale om en temmelig omfattende opgave.

Du vil ikke kunne nøjes med at male væggene i dine stuer og værelser. Når først væggene er færdigmalede, og således fremstå smukke og strålende, vil du virkelig kunne se hvor meget lofterne og det indvendige træværk også trænger.

Der ud over er der megen forberedende arbejde forbundet med indvendig maling af boligen. Og det er så langt fra nogen gratis omgang selv at forestå denne opgave.

Du kan få et godt tilbud på malerarbejde udført af dygtig maler hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder