Frisk boligen op med en gulvafslibning

16 april 2020
astrid_pedersen

Skal huset eller lejligheden fikses op, og skal samtlige stuer og værelser stråle om kap med forårssolen? Så har du sikkert allerede planlagt maling af lofter, vægge og indvendigt træværk. Der er få ting, som får et rum til at fremstå indbydende og attraktivt som frisk maling på væggene. Og så kan du benytte din nyfundne inspiration til at peppe indretningen op – måske med nyt decor, nye møbler, eller nye tæpper og gardiner. Og så er det pludselig som at flytte ind i et helt nyt hjem!

Få ordnet dine trægulve før du maler

Hvad mange bolig ejere dog overser i den forbindelse, er vigtigheden af først og fremmest at få ordnet gulvene. Måske har du ikke tænkt så meget over gulvenes tilstand, men den vil fremgå med al ønsket tydelighed når du gør klar til maling af lofter og vægge.

Når først tæpper og møbler er fjernet fra rummet, vil du kunne se hvor hårdt medtaget trægulvet er af års – måske endda årtiers – slid. Der hvor gulvet har været beskyttet imod sollys, spildte væsker og slitage, vil det stadig fremstå skinnende og ensartet, i grel kontrast til den slidte og misfarvede overflade.

Typisk vil et trægulv præsentere med grimme slidspor af nedtrådt støv og skidt der hvor gulvet slides allermest i hverdagen – for eksempel foran døre og rundt om spisebordet. Dit gulv kan have været udsat for solfalming og antaget en grim mat og gullig kulør under vinduerne. Og et slidt gulv suger spildte væsker til sig som en svamp. Det er vigtigt at du får overstået gulvafslibning og efterbehandling før du maler, da træstøv ellers vil kunne sætte sig i den friske maling.

Du kan få overstået gulvbehandlingen hurtigt og effektivt hvis du benytter en professionel gulvsliber – klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvafhoevling-aalborg/ og få et godt tilbud på gulvafslibning.

Flere Nyheder